Vinkit-italia

1. BBC Languages Italian

Miten pelataan: Interaktiivinen italian kielen opiskeluun tarkoitettu videokurssi. Englanninkielinen, vaatii kirjautumisen.

Millä kurssilla voisi käyttää: Sopii kaikille lukion kursseille. Videokurssi lähtee alkeista ja sitä voidaan käyttää osana opetusta läpi lukion italian kurssien.

http://www.bbc.co.uk/languages/italian/lamappa/

2. Molto Bene Italian

Miten pelataan: Monenlaisia pelejä sanaston harjoitteluun eri eihepiireistä, esimerkiksi sanasokkeloita, muistipelejä, hirsipuita jne.

Millä kurssilla voisi käyttää: Pelejä eri tasoisille kielen opiskelijoille, ja siksi sopii kaikille lukion italian kursseille. Pelit jaettu aihepiireittäin sekä taitotasoittain, jolloin opettajan on helppo löytää oman kurssin sisältöön sopivat pelit sivuston valikosta.

http://www.moltobeneitalian.com/games

3. Digital Dialects Italian

Miten pelataan: Pelejä sanaston harjoitteluun eri tasoisille opiskelijoille. Pelit on jaettu aihepiireittäin sekä taitotasoittain. Pelien avulla harjoitellaan sanojen ääntämisasua, kuullunymmärtämistä sekä oikeinkirjoitusta.

Millle kurssille sopii: Alkeistason pelejä on sivustolla selvästi runsaammin kuin edistyneemmille suunnattuja pelejä. Sivustolla löytyy pelejä mm. seuraavien aiheriipien sanaston harjoitteluun: Tervehdykset ja toivotukset, lukusanat, värit, ruoka, vaatesanasto, kuukaudet ja viikonpäivät.

http://www.digitaldialects.com/Italian.htm

4. Quia

Miten pelataan: Pelejä on sivustolla monenlaisia, perinteisistä aukkotehtävistä ja ristikoista Haluatko miljonääriksi-pelin tyylisiin peleihin. Pelejä voi hyödyntää sekä sasanton että kieliopin harjoitteluun.

Millä kurssilla voisi käyttää: Quia-sivuston pelit ovat opettajien kielten opiskeluun itse luomia oppimispelejä. Opettaja voi itse valita pelivalikosta omalle kurssilleen sopivan pelin. Valikko on helppokäyttöinen, pelin otsikko kertoo mitä asiaa kyseisen pelin avulla voi harjoitella ja pelin kuvaus kertoo minkätyyppisestä pelistä on milloinkin kyse.

http://www.quia.com/shared/italian/

5. Learn Italian

Miten pelataan: Sivustolla on pelejä sanaston, fraasien ja verbiopin harjoitteluun. Jokaiseen teemaan löytyy eritasoisia pelejä ja kaikkia pelataan kolmea pelityyppiä hyödyntäen: Enismmäinen vaihe on sanojen ja ilmausten sekä verbimuotojen opettelu pelinomaisesti. Seuraava pelivaihe on muistipeli ja kolmannessa vaiheessa testataan opittua pelaamalla peliä, jossa italiankielinen ilmaus pitää ehtiä kirjoittamaan oikein tietyssä ajassa. Koukuttava peli 😉

Millä kurssilla voisi käyttää: Tämä pelisivusto sopii kaikille italian kursseille, sillä pelivalikoima on todella laaja niin sanaston kuin verbienkin osalta. Valikosta on helppo valita juuri omalle kursille sopiva peli.

http://www.learnalanguage.com/learn-italian/

6. Parliamo Italiano

Miten pelataan: Sanaristikoita, hirsipuita, muistipelejä sekä muita pelityyppejä sanaston harjoitteluun. Pelit on lajiteltu pelityypin ja harjoiteltavan aihepiirin mukaan. Valikko on selkeä, josta opettaja helposti löytää omalle kurssilleen sopivia pelejä.

Millä kurssilla voisi käyttää: Pelejä voi hyödyntää sanaston opiskeluun kaikilla lukion italan kielen kursseilla.

http://parliamoitaliano.altervista.org/giochi-con-la-lingua/

7. PlayLearnItalian

Miten pelataan: Sanasokkeloita ja hirsipuita eri aihepiireistä. Sivuston valikosta valitaan harjoiteltava aihepiiri ja peli, jolla sanastoa halutaan harjoitella.

Millä kurssilla voisi käyttää: Sivuston pelejä voi pelata kaikilla lukion kursseilla valitsemalla juuri kyseiselle kurssille sopivat pelit. Pelejä löytyy mm. seuraaviin aihepiireihin: Eläimet, asumissanasto, ruuminosat, paikanilmaukset, perhe, ruoka, maantieteelliset nimet.

http://www.playlearnitalian.com/

8. Fupa

Miten pelataan: Pelin avulla on tarkoitus opetella ja harjoitella sanastoa aihepiireittäin. Pelissä on kolme tasoa, joista tulee valita alussa: harjoittelu, helppo tai vaikea. Tason lisäksi tulee valita aihepiiri, jonka sanastoa haluaa harjoitella.

Millä kurssilla voisi käyttää: Lukion italian kursseilla, joissa aihepiireinä ovat lukusanat, värit ja ruokasanasto.

http://www.fupa.com/play/Education-free-games/learn-languages-pronto-italian.html

9. Locuta

Miten pelataan: Centro Studi Italianin pelisivustolla on suuri valikoima sanaston harjoitteluun ja kulttuurin tuntemukseen liittyviä pelejä. Pelivalikon avulla voi valita teeman ja pelityypin.

Millä kurssilla voisi käyttää: Pelit sopivat kaikille lukion italian kursseille, opettaja voi helposti pelivalikosta valita kurssin sisältöön sopivat pelit.

http://www.locuta.com/games.htm

Advertisements

One Response to Vinkit-italia

  1. nhamcoi123 says:

    Doraemon games – Play top doraemon games funny online.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s